Κέικ μπανάνας με μαρμελάδα
Κέικ μπανάνας με μαρμελάδα
Υλικά
Για την γέμιση:
Εκτέλεση
-
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε μπανάνα, λάδι, μέλι, γάλα, βανίλια και έπειτα προσθέτουμε κανέλα και αλεύρι και χτυπάμε με σύρμα.
- Σε μια φόρμα για κέικ βάζουμε τη μισή ποσότητα της ζύμης και από πάνω ρίχνουμε τη 1/2 ποσότητα της μαρμελάδας με την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα μαχαίρι. Ρίχνουμε την υπόλοιπη ζύμη και από πάνω την υπόλοιπη μαρμελάδα και ανακατεύουμε με ένα μαχαίρι πάλι.
- Ψήνουμε για 45 λεπτά.