Cinnamon rolls

Cinnamon rolls

pinit
Μερίδες: 15

Υλικά

Για την ζύμη:

Για την γέμιση:

Για το σιρόπιι:

Εκτέλεση

    1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γάλα με την μαγιά και την καστανή ζάχαρη. Αφήνουμε 5 λεπτά μέχρι να σχηματιστούν φυσαλίδες.
    2. Έπειτα προσθέτουμε στο μπολ και όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ζύμη την οποία αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 1 ώρα.
    3. Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά της γέμισης.
    4. Ανοίγουμε την ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα και απλώνουμε την γέμιση.
    5. Τυλίγουμε την ζύμη από την μεγάλη πλευρά και κόβουμε σε 15 κομμάτια.
    6. Τα τοποθετούμε σε πυρέξ με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για 17-25 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.
    7. Μόλις κρυώσουν σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περιχύνουμε τα ρολάκια μας.
Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με Delicious Recipes

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *