Μπανανοτιγανήτες
Μπανανοτιγανήτες
Υλικά
Οδηγίες
-
- Λιώνουμε πολύ καλά την μπανάνα είτε με το πηρούνι ή τις αλέθουμε στο μούλτι για πιο λείο μείγμα. Ανακατεύουμε με το αυγό.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε μία κουταλιά απο το μίγμα.
- Μόλις ψηθεί απο την μία μεριά γυρίζουμε την μπανανοτηγανίτα και μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λιιιιιίγη κανέλα (στα παιδάκια συνήθως δεν αρέσουν οι έντονες γεύσεις) και περιχύνοντας λίγο μέλι!
Οι πανεύκολες μπανανοτηγανίτες είναι έτοιμες!
-