Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Υλικά
Για την ζύμη:
Για την γέμιση:
Για το σιρόπιι:
Εκτέλεση
-
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γάλα με την μαγιά και την καστανή ζάχαρη. Αφήνουμε 5 λεπτά μέχρι να σχηματιστούν φυσαλίδες.
- Έπειτα προσθέτουμε στο μπολ και όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ζύμη την οποία αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 1 ώρα.
- Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά της γέμισης.
- Ανοίγουμε την ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα και απλώνουμε την γέμιση.
- Τυλίγουμε την ζύμη από την μεγάλη πλευρά και κόβουμε σε 15 κομμάτια.
- Τα τοποθετούμε σε πυρέξ με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για 17-25 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.
- Μόλις κρυώσουν σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περιχύνουμε τα ρολάκια μας.