Vegan muffin με μπανάνα & μήλο


Vegan muffin με μπανάνα & μήλο
Υλικά
Υγρά υλικά
Στερεά υλικά
Εκτέλεση
-
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα ταψί για muffin βάζω τις ειδικές θήκες.
- Ανακατεύω τα στερεά υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύω τη λιωμένη μπανάνα με το γάλα και το λάδι καρύδας.
- Έπειτα προσθέτω τα στερεά υλικά και τέλος το τριμμένο μήλο και τις σταγόνες κουβερτούρας.
- Μοιράζω το μείγμα στις θήκες.
- Ψήνω για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και τα αφαιρούμε από τις θήκες.