Ριζότο με κολοκύθα

Ριζότο με κολοκύθα

pinit

Ριζότο με κολοκύθα

Μερίδες: 3

Υλικά

Εκτέλεση

    1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. 
    2. Κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά τετραγωνάκια. 
    3. Πασπαλίζουμε την κολοκύθα με το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε λαδόκολλα στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει (~45 λεπτά). 
    4. Μόλις είναι έτοιμη βάζουμε τα 2/3 της κολοκύθας στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι, το μηλόξυδο και λίγο νερό και χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. 
    5. Έπειτα βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας  και μόλις είναι έτοιμο το ανακατεύουμε με την κρέμα κολοκυθιού. 
    6. Προσθέτουμε από πάνω λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και την υπόλοιπη ψητή κολοκύθα.  
Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με Delicious Recipes

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *