Κέικ μελιού


Κέικ μελιού
Υλικά
Εκτέλεση
-
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Σε μία φόρμα του κέικ προσθέτουμε λαδόκολλα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι, την βανίλια, τη μισή ποσότητα από το μέλι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και τον ζεστό καφέ και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking, τη σόδα, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
- Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο το κέικ ( κάνουμε τη δοκιμή με την οδοντογλυφίδα).
- Μόλις βγάλουμε το κέικ από το φούρνο και όσο είναι ζεστό ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο μέλι και το απλώνουμε.
- Το αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλο το μέλι και μετά σερβίρουμε.