Κέικ μελιού

Κέικ μελιού

pinit
Μερίδες: 10

Υλικά

Εκτέλεση

    1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. 
    2. Σε μία φόρμα του κέικ προσθέτουμε λαδόκολλα. 
    3. Σε ένα μεγάλο μπολ  προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι, την βανίλια, τη μισή ποσότητα από το μέλι και ανακατεύουμε.
    4. Προσθέτουμε και τον ζεστό καφέ και ανακατεύουμε. 
    5. Προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking, τη σόδα, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. 
    6. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο το κέικ ( κάνουμε τη δοκιμή με την οδοντογλυφίδα).
    7. Μόλις βγάλουμε το κέικ από το φούρνο και όσο είναι ζεστό ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο μέλι και το απλώνουμε. 
    8. Το αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλο το μέλι και μετά σερβίρουμε. 
Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με Delicious Recipes

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *