Gluten free brownie με μπανάνα
Gluten free brownie με μπανάνα
Υλικά
Εκτέλεση
-
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε λαδόκολλα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τις μπανάνες, τα αυγά, το σιρόπι σφενδάμου, τη ζάχαρη, το πολτό καρπών, το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε το μείγμα μας στο ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω τις σταγόνες κουβερτούρας.
- Ψήνουμε για περίπου 22-25 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.