Αλμυρές βάφλες
Αλμυρές βάφλες
Υλικά
Εκτέλεση
-
- Θερμαίνουμε τη βαφλιέρα στα 3/4 της μέγιστης θερμοκρασίας.
- Τοποθετούμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να φουσκώσουν, όπως κάνουμε την ομελέτα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Προσέχουμε να μην κάνει σβόλους το αλεύρι.
- Τοποθετούμε μια κουταλιά της σούπας σε κάθε θέση της βάφλας και ψήνουμε για 10 λεπτά.